Δώρα χωρίς κλήρωση

ΔΩΡΑ
ΧΩΡΙΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ

Φτιάξτε φάκελο > Συλλέξτε δελτία επισκέψεων > Ανταλλάξτε με δώρα!

3 επισκέψεις > Fidget Spinner
Διασκεδαστικό παιχνίδι δεξιότητας, για μικρούς και μεγάλους, σε ποικιλία χρωμάτων για να συλλέξετε ή να χαρίσετε σε αυτούς που αγαπάτε.
Ενδεικτική αξία: €3
5 επισκέψεις > Αδιάβροχη Θήκη
Προστατέψτε το κινητό σας ως 5.5’ στη παραλία από νερό, άμμο και σκόνη! Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες ή βίντεο! Με λουράκι για το λαιμό.
Ενδεικτική αξία: €10
8 επισκέψεις > Πορτοφόλι καρτών RFID
Ποιοτικό πορτοφόλι για κάρτες σε bronze ή black με αλουμίνιο. Προστατευθείτε από ανεπιθύμητες χρεώσεις RFID. Με 7 διαχωριστικά και clip ασφαλείας. Ενδεικτική αξία: €15
12 επισκέψεις > Σακίδιο Lenovo B210
Αυθεντική τσάντα Lenovo BackPack B210 με λειτουργικές θήκες και ενίσχυση για το laptop σας, αλλά όχι μόνο: ρούχα, παπούτσια, είδη ταξιδιού! Σε γήινα χρώματα. Ενδεικτική αξία: €30
20 επισκέψεις > Tablet Archos/Bitmore 7″
Android tablet 7” για όλες τις χρήσεις – σερφάρισμα στο internet παιχνίδια, εφαρμογές, με μνήμη 8GB ή 16GB (ανάλογα με διαθεσιμότητα). Ιδανικό και δώρο!
Ενδεικτική αξία: €60
30 επισκέψεις > Tablet Bitmore 10″ 16GB
Android tablet 7” για όλες τις χρήσεις – σερφάρισμα στο internet παιχνίδια, εφαρμογές, με μνήμη 8GB ή 16GB (ανάλογα με διαθεσιμότητα). Ιδανικό και δώρο!
Ενδεικτική αξία: €60
30 επισκέψεις > Tablet Lenovo M7 IPS 4G
Ποιοτικό Lenovo tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 16GB μνήμη, οθόνη IPS και συνδεσιμότητα 4G/LTE. Μεταλλικό design και αξιοπιστία με 2 έτη εγγύηση στο χώρο σας.
Ενδεικτική αξία: €100
60 επισκέψεις > Τηλεόραση F&U 32″
Νέο μοντέλο 2020 FU 32” HD με 3 συνδέσεις HDMI και DVB-T/T2. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα και δυνατό ήχο. Προσοχή- περιορισμένα τεμάχια!
Ενδεικτική αξία: €200

Το δώρο παραδίδεται δωρεάν με Δελτίο Αποστολής όταν παραδοθεί ολοκληρωμένος φάκελος με αντίστοιχα σφραγισμένα δελτία επισκέψεων μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, με ελάχιστη παραμονή 30 λεπτά και δραστηριότητα τουλάχιστον €10. Επιτρέπονται ως 2 επισκέψεις ανά ημέρα με απόσταση >8 ωρών. Η λίστα δώρων θα ανανεώνεται χωρίς προειδοποίηση και ισχύει ως την εξάντληση των δώρων ανά κατάστημα ή ως 31/8/2021. Τα δώρα αποτελούν δωρεάν παροχή της εταιρείας PLAY*EXCLUSIVEINFORMATICSSMPC.